Florin Cîțu vrea să conducă PNL: „Partidul are nevoie de un suflu nou. Voi câștiga, nu există altă variantă”

Premierul și-a anunțat, duminică, candidatura la șefia PNL, cu o oră înainte de ședința Consiliului Național!

Florin Cîțu vrea să preia conducerea PNL. Acesta și-a manifestat dorința într-o conferință de presă la sediul PNL din Modrogan. În montul în care a făcut anunțul, premierul a avut alături de alți lideri ai partidului, precum Rareș Bogdan, Emil Boc, Robert Sighiartău, Gheorghe Flutur sau Vergil Chițac.

Colegi liberali, dragi români, mulțumesc că sunteți alături de mine când fac acest anunț important pentru partid, pentru România si pentru mine. Am decis să mă înscriu în competiția pentru șefia Partidului Național Liberal. Le mulțumesc liderilor puternici  din PNL care au crezut în mine și care astăzi mă susțin în decizia mea. Sunt un liberal convins, un om care a trăit toată viața după principiile liberale. Doar liberalismul salvează România.O să vă spun ce vreau și de ce candidez. PNL are nevoie de un suflu nou, în același timp să ducă mai departe principiile liberale. Promisiuni auziți zilnic. Eu v-am obișnuit cu mai puține vorbe, mai multe fapte.Mă voi asigura că PNL va fi cel puțin 8 ani la guvernare. Vă spun că voi câștiga, nu există altă variantă și vă invit și pe voi, colegi liberali, să faceți parte din echipa câștigătoare”, a declarat Florin Cîțu.

Liberalii participă, de la ora 11, la ședința Consiliului Național, care va fi organizată în București, în Grădina de vară Herăstrău (Amfiteatru) a Teatrului „Constantin Tănase”.

În perioada 1 iulie – 10 august vor avea loc conferinţele judeţene de alegeri, conferinţe la care se vor alege conducerile judeţene ale PNL. Între data de 10 august, termenul prevăzut pentru finalizarea alegerilor la nivel judeţean, şi data de 25 septembrie este prevăzută o perioadă de 45 de zile, conform statului, pentru campania pentru congres„, a precizat președintele PNL Ludovic Orban.

Populare

Recomandări

Răspunsul lui Mangia, după ce a fost acuzat de „comportament sexual inadecvat”

Și în perioada în care a antrenat CSU Craiova...

Raită prin viață. Despre noi: Despre Condiția umană (2)

Iaca la ce mă gândesc azi, pe lângă altele:-...

O tânără din Craiova și-a tatuat chipul Anamariei Prodan pe picior

O tânără din Craiova și-a tatuat chipul Anamariei Prodan...

Liderii unei reţele de prostituție, încătușați! O femeie a sărit de la fereastră

Tinerele erau nevoite să-şi predea câştigurile şi trebuiau să...