marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prima unitate de învățământ din județul Vâlcea cu procent de vaccinare de 100%


Grădinița cu program prelungit Nord 2 din Râmnicu Vâlcea a devenit oficial prima unitate de învățământ din județul Vâlcea cu procent de vaccinare de 100% a personalului.

Peste 40 de angajați spun că s-au programat la vaccinare cu toții încă de la debutul etapei a II-a a campaniei de vaccinare. Mulții dintre ei nu au ezitat să meargă să se imunizeze împotriva COVID-19  pentru că și-au dorit să ofere copiilor pe care îi au în grijă condiții sigure și din punct de vedere sanitar.

Prefectul Sebastian Fârtat, însoțit de inspectorul școlar general Mihaela Andreianu, a vizitat Grădinița Nord 2 și i-a felicitat personal pe fiecare dintre angajații acestei unități de învățământ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Exemplul de responsabilitate socială pe care l-au dat angajații acestei grădinițe este cu adevărat impresionant și le mulțumesc că au ales să se vaccineze cu toții, arătând astfel că le pasă de sănătatea lor și a celor pe care îi au în grijă. Revenirea la normalitate depinde de vaccinarea a cât mai multor persoane eligibile și îi îndemn pe toți cei care încă ezită să urmeze acest exemplu. Vâlcenii sunt oameni inteligenți și uniți. Cu siguranță vor găsi resorturile necesare pentru a face acest pas pentru imunizare, în ideea binelui propriu, dar mai ales a celui colectiv”, a precizat prefectul județului Vâlcea.

Politica