miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi olteni, săltați pentru braconaj. Cadavre de iepuri și trofee de căpriroi, găsite în locuințe

Cadavrele a 19 iepuri câmp, două trofee de căprior, 5 câini rasa ogar, un dispozitiv de vedere pe timp de noapte, 5 proiectoare de tip LED și două piei de iepure au fost găsite în casele a doi olteni din Bîrza, suspecți de braconaj.

Polițiștii Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Olt au efectuat două percheziții la domiciliile acestora, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru infracțiuni prevăzute de Legea vânătorii și a fondului cinegetic.

Obiectele au fost confiscate, iar cei doi, trimiși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În urma unor percheziții domiciliare, polițiștii Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din Olt au găsit cadavrele unor iepuri de câmp, trofee de căprior precum și alte obiecte care ar fi putut fi folosite pentru activități de braconaj.

Pe 27 mai, în urma administrării probatoriului în cauză, doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș cu propuneri legale”, potrivit reprezentanților IPJ Olt.

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

Politica