miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU încheie în fluierături sezonul. Ouzounidis nu vrea să plece!

Pigliacelli s-a revoltat după ce a aflat că oltenii l-au acontat deja pe David Lazar. Emoții cu Bancu.

Gruparea olteană a remizat alb, după o nouă prestație ștearsă, contra celor de la Academica Clinceni. Sub privirile a 2.000 de spectatori, deși potrivit reglementărilor în vigoare, pe stadion puteau intra 7.500 de persoane, echipa lui Ouzounidis a avut iarăși o evoluție mediocră, ajungându-se ca tribuna a doua să-i huiduie pe Ivan și colegii săi. Cea mai mare ocazie a avut-o Rusescu, de la vizitatori, care a izbit transversala. Pe final a intrat nepotul lui Ilie Balaci, care a debutat astfel pentru formația lui Mihai Rotaru.
În cele din urmă, după un play-off modest, în care s-a agățat greu de locul 3, CSU Craiova a salvat stagiunea prin câștigarea Cupei României. Cum, cel mai probabil, Ouzounidis are în contract drept obiectiv în primul an calificarea într-o cupă europeană, acesta a fost atins, iar grecul nu vede nici un motiv să plece din Bănie.
„De ce mă întrebați dacă rămân? Mai am contract. De ce mă tot întrebați? E contract, nimic special. Trebuie să evităm astfel de întrebări, eu am contract încă un an”, a izbucnit antrenorul elen, revoltat de întrebările reporterului.
Bancu a părăsit terenul accidentat, fiind suspect de ruptură de ligamente. După meci, privitor la căpitanul său, Ouzounidis a spus: „Sper că Bancu nu are nimic serios, că nu are probleme cu accidentarea, acesta a fost obiectivul, să nu ne accidentăm și să ne bucurăm alături de suporteri. Sper să fie mai mulți fani sezonul viitor”.
Și Pigliacelli a fost iritat după meci de faptul că Rotaru i-a adus concurent: „Eu am contract aici, am înţeles că a semnat deja un portar (n.r. David Lazar). Deja a semnat, asta e, n-am ce să fac, nu e decizia mea. Nu mi-am dorit să plec niciodată, dar dacă vine un alt portar… dacă aşa e, dacă nu e aşa, vorbim degeaba. Dacă e luat, poate cineva nu mai are încredere în mine, dar eu am mare încredere în Craiova, nu mi-am dorit niciodată să plec”.

Politica