Conecteaza-te cu noi

Dolj

Video/Zeci de saci cu țigări de contrabandă, găsiți în Moțăței

Publicat

pe

Zeci de saci cu țigări de contrabandă au fost găsiți într-o dubă, în Moțăței, Dolj. Doi bărbați din Craiova au și fost reținuți. Oamenii legii au găsit la ei țigări de contrabandă de aproape 1 milion lei.

S-au făcut și percheziții în acest caz.

„Ieri, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în municipiul Craiova, comuna Cerăt şi oraşul Balş, la 3 persoane bănuite de contrabandă.

La data de 24 mai a.c., poliţiştii de la economic, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate, au descoperit, în comuna Motăţei, o autoutilitară, în care erau depozitați mai multi saci cu pachete de țigarete.

În urma cercetărilor, au fost identificaţi doi bărbaţi, de 33 şi 41 de ani, ambii din Craiova, bănuiţi de comiterea infracţiunii de contrabandă.

Din verificări a reieșit că bărbaţii ar fi deținut, în vederea comercializării, 85.860 de pachete de țigarete (1.717.200 de țigarete), fără marcaje fiscale, provenite din contrabandă, cunoscând proveniența ilicită a bunurilor.

Prejudiciul cauzat este de peste 950.000 de lei”, arată IPJ Dolj.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzați de contrabandă, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

Astăzi urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.