joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primarul din Târgu Jiu amenință, din nou, Poliția Locală cu desființarea


Marcel Romanescu, primarul orașului Târgu Jiu, amenința cu desființarea Poliției Locale, la finalul lunii februarie, iar autoritățile au luat decizia de a aproba o nouă organigramă. De atunci, au avut loc mai multe clinciuri, în mediul online și prin birourile instituțiilor, între edil și polițiștii locali.

La începutul acestei săptămâni, edilul s-a declarat, din nou, revoltat de felul în care polițiștii locali din Târgu Jiu își fac treaba.

Primarul îi acuză pe agenți că nu ar fi intervenit atunci când un șofer și-a parcat mașina la câțiva metri de operele brâncușiene.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Inadmisibil! Trecând peste lipsa de bun simț a individului din imagine, observ că cei de la Poliția Locală Târgu Jiu nu au înțeles nimic din ceea ce ar fi trebuit să devină instituția după reorganizare. Doi polițiști sunt lângă operele brâncușiene din parc, la numai câțiva metri de această mașină. Ar fi trebuit să intervină imediat! Aștept raportul directorului Poliției Locale referitor la acest incident. Dacă instituția nu se dovedește eficientă, putem renunța la ea definitiv. Nu accept să cheltuim sume importante de la buget pentru oameni care nu-și fac treaba! Asemenea scene nu-și au locul în municipiul Târgu Jiu, iar Poliția Locală va rezolva problema, sau riscă desființarea!”, a transmis Marcel Romanescu.

Politica