joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Candidatul PNL pentru Primăria Deveselu este fiul fostului primar, ales și după ce a decedat

Locuitorii comunei Deveselu din judeţul Olt se pregătesc din nou de alegeri iar candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei este Marius Iulian Aliman, fiul fostului primar Ion Aliman.

Anunțul a fost făcut de  preşedintele organizaţiei liberale judeţene, Liviu Voiculescu, pe pagina de Facebook a PNL Olt.

„Singura localitate din judeţul Olt în care va avea loc, pe 27 iunie, scrutinul pentru alegerea unui nou primar este comuna Deveselu. În acest sens, Biroul Politic Permanent Judeţean al PNL Olt a validat candidatura lui Marius Iulian Aliman la funcţia de primar al localităţii Deveselu, nimeni altul decât fiul fostului primar, Ion Aliman. Pe durata întregii campanii electorale, filiala Olt a PNL se va poziţiona alături de candidatul său şi va oferi tot sprijinul necesar pentru ca localitatea Deveselu să fie administrată de un om capabil, responsabil şi demn de numele pe care îl poartă”, a declarat Liviu Voiculescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În septembrie 2020 alegătorii din localitate l-au votat pe Ion Aliman, primarul care a decedat cu câteva zile înainte de ziua scrutinului.

Primarul decedat al comunei Deveselu a fost votat de 63,9% dintre alegătorii prezenţi la urne, adică de 1.057 de persoane, iar povestea acestuia a făcut înconjurul lumii.

Din septembrie şi până în prezent, atribuţiile primarului sunt îndeplinite de către viceprimar.

Foto: Facebook/PNL Olt

Politica