Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Se reiau audiențele la Prefectura Olt

Publicat

pe

Prefectul județului Olt, Florin Homorean, a anunțat că audiențele cu cetățenii vor fi reluate, începând cu data de 2 iunie.

Atât prefectul, cât și cei doi subprefecți de Olt, Ana Maria Ciaușu și Fănel Bădici, vor sta la dispoziția cetățenilor în fiecare zi de miercuri, între orele 9:00 – 12:00.

„Cu scopul de a fi mai aproape de cetățenii județului Olt și pentru a veni în întâmpinarea problemelor lor, am decis, împreună cu colegii din conducerea Instituţiei Prefectului, deschiderea audiențelor, în fiecare zi de miercuri, începând din 2 iunie a.c., între orele 09.00-12.00.

 Audiențele se vor desfășura la sediul instituției prefectului, însă vom organiza audiențe şi la sediile primăriilor, tocmai pentru a facilita accesul cetăţenilor la această activitate.

Deși ne găsim în stare de alertă, situația generată de pandemie, la acest moment, ne permite reluarea contactului faţă în faţă cu cetățenii judeţului nostru, cu respectarea normelor de protecție sanitară”, este mesajul transmis de prefectul județului Olt.

Oltenii se vor putea programa pentru o întâlnire cu reprezentanții Guvernului în teritoriu la numărul de telefon 0249410104.

Continue Reading
Publicitate

© 2021. Toate drepturile rezervate.