joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mititelu jr negociază de zor cu Adi Mutu!

Fostul selecționer al naționalei de tineret este în pole-position pentru a prelua banca grupării oltene. Ambele părți au recunoscut tratativele

FCU Craiova se mișcă repede după despărțirea de Eugen Trică. Oltenii vor în prima ligă cu Adrian Mutu pe bancă, după ce acesta a reușit un european de tineret fără înfrângere. Briliantul a fost primul care a recunoscut existența unor discuții cu conducerea campioanei din B: „Pot să vă spun că sunt în negocieri cu mai multe echipe, este și FCU printre acele echipe. Sunt în negocieri și vom vedea ce se va întâmplă. Pe listă este și FCU Craiova 1948, care este o echipă super interesantă. Vreau să antrenez un club, cu un proiect serios, care vrea să facă performanță”.
Adrian Mititelu jr a confirmat tratativele, spunând că unul dintre argumente pentru numirea lui Mutu la cârma echipei este de ordin sentimental: „Negociem cu Adi Mutu, opțiunea noastră asta e, vedem cum decurg negocierile, el a zis că U Craiova  e o opțiune serioasă, vedem în zilele următoare. El e prima opțiune, mai avem variante de rezervă. În 2-3 zile se definitivează. Dar în proporție de 80-90 la sută la sfârșitul săptămânii avem antrenor. Avem mare încredere în el, are maturitatea necesară, m-a impresionat în discuțiile despre fotbal.  Este dornic să muncească, majoritatea antrenorilor sunt delăsători, mai ales cei care au făcut performanțe în trecut, Mutu se pliază pe proiectul nostru. Nu știu dacă e dinamovist, acum câțiva ani declara că în copilărie ținea cu Craiova, iar acum fotbalul e mai profesionist, fosta echipă nu e un criteriu pentru alegerea antrenorului”.
Adrian Mutu are o relație de prietenie cu Mihai Rotaru, patronul rivalei CSU Craiova.

Politica