miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Autoturism căutat în Spania, depistat în PTF Porțile de Fier I

Poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I – I.T.P.F. Timișoara au depistat un cetățean român care conducea un autoturism marca Audi, înmatriculat în Italia, în valoare de aproximativ 60.000 de lei, căutat de autoritățile din Spania.

În data de 22.05.2021, în jurul orei 10.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I pe sensul de ieșire din România, s-a prezentat un cetățean român, în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul în judeţul Gorj, la volanul unui autoturism marca Audi.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru confiscare”, fiind căutat de autoritățile din Spania.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 ,,Față de cele constatate, persoana în cauză a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că maşina ar fi căutată de autorități. Autoturismul, în valoare de aproximativ 60.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției până la finalizarea cercetărilor. În cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a anunțat agentul șef de poliție Corina Moraru , purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră Mehedinți.

Politica