sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat, bătut într-un local din comuna Turburea

Un tânăr de 29 de ani, din comuna Turburea, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Acesta a ajuns pe mâna polițiștilor din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești după ce a bătut un bărbat din comuna Aninoasa.

„Polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj un tânăr de 29 de ani, din comuna Turburea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violenţe și tulburarea ordinii și liniștii publice. În după-amiaza aceleiași zile, polițiștii au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 31 de ani, din comuna Aninoasa, cu privire la faptul că ar fi fost lovit de o persoană”, informează polițiștii gorjeni.

Din primele cercetări efectuate  de polițiști a reieșit faptul că în timp ce apelantul se afla în incinta unui local public, situat în comuna Turburea, în urma unui conflict spontan a fost lovit cu pumnul în zona capului de tânărul de 29 de ani, ulterior conflictul între cei doi a continuat în afara barului, producând indignarea persoanelor prezente. Victima nu a solicitat prezența ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica