marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ouzounidis pregătește campania de transferuri!

Antrenorul grec a câștigat primul trofeu la cârma celor de la CSU Craiova și se gândește deja la următorul sezon.

După Devis Mangia, Marinos Ouzounidis aduce un nou trofeu în Bănie: a doua Cupă a României în ultimii 3 ani. Tehnicianul grec vrea mai mult și spune că a demarat deja discuțiile cu Rotaru pentru întărirea echipei pentru stagiunea următoare.
La finalul partidei de la Ploiești, Ouzounidis a spus: „Pentru noi, a fost greu. În prima repriză am jucat bine și după am văzut lucruri diferite, ne-am pierdut mințile. Trebuie să încercăm să fim mai buni, avem calitate. Am spus că Astra nu merită să retrogradeze în Liga 2, au jucători de calitate.
Pentru noi, problema e că am avut multe ocazii de a înscrie. Acum e timpul să celebrăm Cupa și să nu vorbim despre arbitraj. Îl știm pe Dan Nistor, când are momente bune este excepțional, dar trebuie să se controleze mai mult. Noi ne pierdem mințile, asta e problema.
Cred că merităm mai mult și în campionat. Pe greșelile noastre, am pierdut șansa de a merge în primele locuri. Am pierdut șansa de a fi și mai competitivi. Am vorbit cu patronul despre jucătorii pe care îi vrem, despre schimbările pe care trebuie să le facem.
Trebuie să facem echipa mai bună, mai puternică. Mai este și faptul că am jucat întreg sezonul fără Koljic, cel mai bun marcator. Sigur, Andrei Ivan a apărut de multe ori, Mamut a încercat și el. Dar e ca și cum FCSB ar fi jucat fără Florin Tănase”.

Politica