joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Minor din Severin, înjunghiat cu cuțitul în stradă

Un minor de 16 ani din Drobeta Turnu Severin a fost înjunghiat în fața casei sale cu un cuțit. Din primele informații reiese că victima a fost transportată de urgență la spital unde urma să se stabilească dacă e nevoie de un transfer la o unitate medicală mai performantă din Craiova sau Timișoara.

Poliția e în stare de alertă și a pornit pe urmele autorului, surse demne de încredere susținând că e o chestiune de ore până când acesta să fie prins. În cauză pare să fie vorba tot de către un minor.

,,Copilul a  ieșit din casă, să îi aștepte pe nașii noștri. Cineva a venit și i-a dat cu cuțitul în picior. Nu poți să vii, să bagi cuțitul în piciorul unui copil și să pleci. Copilul a stat pe mașina aceea și el a venit și i-a înfipt cuțitul în picior”, a povestit tatăl victimei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fapta a avut loc într-un cartier mărginaș al orașului, pe strada Walter Mărăcineanu. Tânărul de 16 ani ar fi fost atacat de agresor, cu un cuțit, după ce victima s-ar fi sprijinit de mașina atacatorului. Apoi, agresorul ar fi încercat să se ascundă în casa a două femei.

 Victima  a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

,,Am preluat un minor de 16 ani, asupra căruia s-a produs o agresiune. În urma investigațiilor se va stabili dacă va fi transferat la Craiova”, a declarat  medicul Amina Nicolicea de la  Serviciul Județean de Ambulanță Mehedinți.

Poliția a  pornit în căutarea agresorului și a  anunțat că este doar o chestiune de timp până când acesta va fi găsit, căci se cunoaște identitatea  lui.

Politica