vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 24 mai. Fecioara are nevoie de liniște

Berbec

Este timpul să evoluezi și să adopți o abordare mai responsabilă dacă vrei să mergi înainte și să reușești. Adoptați acest lucru ca tactică zilnică, rămâneți pozitiv și veți realiza tot ceea ce vă propuneți. Perseverează și vei ajunge acolo!

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astăzi pare să fie o zi foarte pozitivă pentru tine. Te simți în vârful lumii, starea ta de spirit este excelentă și te bucuri de succes profesional și recunoaștere în sfera socială. Toate obiectivele tale au fost îndeplinite și deci nu ai de ce să-ți faci griji.

Gemeni

Încercați de mult timp să realizați anumite lucruri, dar din păcate evenimentele nu par să ia calea dorită. În loc să fiți dezamăgit și să renunțați la toată munca și eforturile depuse, încercați să vă regrupați. Stabiliți-vă un program nou și mai viabil, care vă va permite să realizați tot ce aveți în minte.

Rac

Astăzi lucrurile sunt oarecum tensionate atât în viața ta personală, cât și în ceea ce privește relațiile cu cei care te înconjoară. Dacă nu doriți ca lucrurile să se înrăutățească, schimbați-vă atitudinea și duceți la îndeplinire situația cu toată diplomația de care puteți da dovadă.

Leu

Înarmează-te astăzi cu rațiune și nervii de oțel. Acesta este singurul mod în care veți putea face față provocărilor care se prezintă și vei ieși învingător. Trebuie să fii mai adaptabil la circumstanțe pe măsură ce apar. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți treaz și să reveniți la un ritm mai relaxat de la o zi la alta.

Fecioară

Nu totul merge conform planului și s-ar putea să existe aspecte care să te facă să abandonezi. Dar nu lăsa ca astfel de evoluții neașteptate să te învingă. Nu vă lăsați descurajați și simțiți-vă pozitiv. În schimb, faceți tot posibilul pentru a veni cu un nou plan. Organizați-vă și fiți deschiși la alternative. 

Balanţă

Balanţele vor înţelege, până la urmă, că pentru a obţine ceea ce îşi doresc, nu e nevoie să depună un efort uriaş într-un timp foarte scurt, ci să muncească într-un ritm acceptabil, constant, zi de zi. Nu toate pot fi obţinute aşa uşor cum credeţi.

Scorpion

Înainte de a lua orice decizie, rapid şi fără să staţi prea mult pe gânduri, aşa cum faceţi voi de obicei, încercaţi să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă, cu partenerii de afaceri sau chiar cu familia. Este vorba despre viitorul vostru şi despre o sumă mare de bani, aşa că nu vă pripiţi. V-aţi putea pune piedică singuri.

Săgetător

Urmează o perioadă aglomerată pentru Săgetători, cu un volum de muncă foarte mare, motiv pentru care trebuie să fiţi energici şi cu toate simţurile în alertă. Cu toate că lucrurile se vor rezolva cu succes, nu este cazul să vă culcaţi pe o ureche.

Capricorn

În ciuda complicaţiilor cu care v-aţi putea confrunta, astăzi, la locul de muncă, aveţi de înfruntat noi provocări care vă vor aduce rezultate extraordinare şi câştiguri importante.

Vărsător

O nouă etapă urmează în viaţa voastră, indiferent de planul pe care vine. Veţi fi un pic mai duri cu voi înşivă, însă ar putea fi puţin contra-productiv, aşa că trebuie să învăţaţi să vă controlaţi, să împărţiţi sarcinile şi să lucraţi în echipă.

Peşti

Începeţi să vă prioritizaţi lucrurile care sunt cele mai importante în viaţa voastră. Concentraţi-vă pe lucrurile urgente, rezolvaţi-le şi apoi treceţi la următoarele, însă luaţi lucrurile pe rând. Altfel, vă veţi epuiza rapid.

Politica