joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Caracal. Maratonul vaccinării, un real succes

Peste 1200 de persoane s-au imunizat în centrul de vaccinare din Caracal, deschis pentru trei zile în cadrul Teatrului Național.

Maratonul vaccinării, așa cum a fost numit evenimentul, a întrunit așteptările municipalității, implicată în informarea și sprijinirea cetățenilor în lupta anti-SARS-CoV-2.

Centrul a fost funcțional în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, fiind așteptați atât caracaleni, cât și cetățeni din zonele limitrofe. Petru imunizare s-a folosit serul Pfizer.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Mă bucur să constat încă o dată că inițiativele mele și ale echipei Primăriei Municipiului Caracal rezonează cu așteptările concetățenilor noștri.

Maratonul vaccinării a depășit cu mult așteptările: 1223 de persoane au ales să se vaccineze în cele trei zile, mai precis 21-23 mai, la Teatrul Național Caracal, unde am organizat centrul mobil de vaccinare în cadrul campaniei de încurajare a imunizării împotriva Covid 19.

Mulțumesc tuturor celor implicați și cetățenilor care au înțeles că numai împreună se poate să readucem normalitatea în viața comunității noastre”, a transmis edilul municipiului Caracal, Ion Doldurea.

Așa cum a fost anunțat și săptămâna trecută, în cadrul Maratonului de vaccinare a fost organizată și o tombolă dedicată caracalenilor. Au fost puse la bătaie 100 de bilete la spectacolul lui Horațiu Mălăele, de la sfârșitul lunii. Acestea urmează a fi extrase și revendicate de câștigători.

„Teatrul din Caracal se redeschide pe 30 mai, când cei 100 de caracaleni care vor fi desemnați câștigători, în urma tragerii la sorți, a unui bilet gratuit de intrare la spectacol, vor urmări alături de spectatori iubitori de cultură, recitalul maestrului Horațiu Mălăele: <<Sunt un orb>>”, a completat primarul municipiului.

Tot un Maraton al imunizării, ceva mai lung, are loc și în Slatina. Începând cu data de 14 mai, pentru următoarele trei luni, oltenii se pot vaccina fără programare la centrul drive-thru, înființat lângă Parcul Tineretului, pe Aleea Eroilor.

Slătinenii și nu numai sunt în continuare așteptați să se vaccineze direct din mașină, având la dispoziție atât vaccinul Pfizer, cât și Johnson&Johnson.

Politica