miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minori la volan în Dolj

Doi asolescenți de 16, respectiv 17 ani din Dolj au fost descoperiți sâmbătă de polițiștii din comuna Ciupercenii Noi conducând un autoturism pe drumurile publice. Atât minorilor cât și unui bărbat de 41 de ani din satul Smârdan, li s-au întocmit dosare penale. Bărbatul se pare că le-ar fi încredințat celor doi tineri autoturismul cu bună știință.
„Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ciupercenii Noi, în timp ce se aflau în exercitarea atributiunilor de serviciu, au oprit în trafic pe DJ 553A, pe raza satului Smârdan un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 16 ani, localitate.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că autoturismul în cauză ar fi fost condus în cursul aceleiași zile și de un alt tânăr de 17 ani, din aceeași localitate.

Totodată, din verificări, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul a fost încredințat celor doi tineri  de către un bărbat de 41 de ani, din satul Smârdan, deși cel în cauză cunoștea faptul că tinerii nu dețin permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză,  polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei  persoane despre care se știe că nu deține permis de conducere, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, conform IPJ Dolj.

Politica