vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tombolă cu bilete la teatru după vaccinare

Cetățenii din Caracal și nu numai sunt așteptați la Maratonul Vaccinării, organizat la Teatrul Național din municipiu.

Evenimentul începe vineri și ține tot weekendul, oltenii având nevoie doar de buletin pentru a se imuniza.

Mai mult, pentru a-i răsplăti pe aceștia, organizatorii vor realiza o tombolă cu 100 de bilete la unul dintre spectacolele lui Horațiu Mălăele, ce va avea loc la finalul lunii în Caracal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Maratonul Vaccinării, anunțat de Primăria Caracal încă de săptămâna trecută, vine și cu surprize. Am inițiat o tombolă în urma căreia vor fi atribuite, prin tragere la sorți, 100 de bilete gratuite la spectacolul ”Sunt un orb” susținut de marele actor Horațiu Mălăele, în data de 30 mai 2021 la Teatru Național Caracal.

De ce nu, pasionații de spectacol, au ocazia să experimenteze sentimentul plăcut al actorului sub lumina reflectoarelor, vaccinarea putând avea loc chiar pe scena Teatrului.

Inițiativa este un simbol al dorinței noastre de a reveni la viața dinaintea pandemiei”, este mesajul transmis de reprezentanții Primăriei Caracal.

Maratonul vaccinării este organizat de Primăria municipiului, împreună cu Prefectura Județului Olt. Sunt puse la dispoziție 5000 de doze de ser Pfizer, vârsta minimă de vaccinare fiind de 16 ani.

foto: planiada.ro

Politica