vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târgujian neglijent, lovit cu mașina de un șofer băut

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost rănit de o mașină la volanul căreia se afla un şofer aflat sub influenţa alcoolului. Accidentul a avut loc pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Tâgu Jiu. Când a fost lovită, victima se afla lângă un autoturism parcat pe partea dreaptă.

„Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că un bărbat de 41 de ani, din municipiul Târgu Jiu în timp ce conducea un autoturism pe strada Ecaterina Teodoroiu, la schimbarea benzii de deplasare de pe banda doi pe banda unu, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe banda unu, acroşând totodată un bărbat de 37 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, care se afla lângă portiera spate a autoturismului parcat. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului de 37 de ani”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova


foto: adevarul.ro

Politica