vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Un nou serviciu de evidența persoanelor se deschide la Valea Stanciului

 Un nou serviciu de evidența persoanelor se deschide la Valea Stanciului, vineri, 21.05.2021, începând cu ora 11.00, în regim autonom.

Cetățenii din această comună vor avea posibilitatea să depună cereri și să obțină acte de identitate, la/de la sediul acestui serviciu  situat în satul Valea Stanciului, str.Arhitect Cezar Lăzărescu nr.42, în vecinătatea Primăriei Valea Stanciului.

Programul de lucru cu publicul va fi zilnic, între orele 08.00-16,00, excepție făcând ziua de marți când programul de funcţionare este prelungit până la orele 18,30.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 ”Termenul de eliberare al cărților de identitate este de maxim 7 zile de la data depunerii cererii iar în cazul cererilor de cărți de identitate provizorii și de stabilire a reședinței, acestea se vor soluționa pe loc, dacă nu sunt  necesare verificări pentru confirmarea identității sau pentru certificarea adresei de reședință”, se arată în comunicatul de presă.

Pentru situaţii deosebite care necesită eliberarea în regim de urgență a documentelor  de identitate, persoanele interesate se pot adresa Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj, cu sediul în mun. Craiova, str. Vulturi nr.9, jud. Dolj, instituţie care are deschise 2 ghişee de lucru cu publicul în Centrul comercial Auchan Craioviţa şi care funcţionează zilnic(de luni până vineri) în intervalul orar 8,30-15,30 cu excepţia zilei de joi când programul este prelungit până la orele 19,30.

Politica