joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un șofer român de TIR a fost înjunghiat cu o sabie în Franța

Spătaru Mihai, un șofer român de TIR a fost înjunghiat mortal cu o sabie pe marginea unei autostrăzi din nordul Franței. Criminalul din parcare nu a fost identificat până acum.

Mihai Spătaru se afla, duminică, într-o parcare de pe autostrada N28 din nordul Franței, în TIR, împreună cu soția sa. Bărbatul a coborât din cabină să meargă la toaletă și să verifice încărcătura din remorcă. În momentul în care a ajuns în spatele camionului, șoferul a fost atacat cu sabia și a fost înjunghiat de două ori de un individ necunoscut. Soția sa a privit îngrozită întreaga scenă, dar criminalul a luat-o la fugă până aceasta a putut să intervină, scrie digi24.ro

Ilie Matei- „Omul soselelor”, a povestit într-o postare pe Facebook tragicul incident și, spune el, strigătele de ajutor ale femeii ar fi fost auzite de ceilalţi şoferi aflaţi în parcare, însă niciunul nu a coborât pentru a sări în ajutor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Până în acest moment, anchetatorii din Franța nu au niciun fel de informații privind criminalul sau motivul comiterii crimei.

Șoferii de TIR care circulă prin Europa spun că nu este exclus ca atacatorul să fie un migrant sau mai mulți pentru că nu este primul indicent de acest fel.

Și nu este singurul caz. Un alt incident în care viața șoferilor de TIR-uri a fost pusă în pericol a avut loc tot în Franța. Peste 100 de migranţi înarmaţi cu pietre au blocat traficul de pe şoseaua de centură care duce către portul Calais. Aceștia au încercat să se urce în camioane, pentru a ajunge în Marea Britanie.

În imaginile filmate de un român se observă că migranţii încearcă să oprească TIR-urile amenințându-i pe şoferi cu pietre. Scenele teribile au fost surprinse pe ruta Calais-Dover, traseu folosit adesea de imigranţii ilegali care îşi doresc să ajungă în Marea Brianie.

Foto: Facebook/ Ilie Matei-„Omul soselelor”

Politica