vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. Transport ilegal de deșeuri, depistat de polițiștii locali

Polițiștii locali ai municipiului Slatina au interceptat, marți, o autoutilitară care transporta în mod ilegal deșeuri rezultate din construcții.

Potrivit directorul Poliţiei Locale Slatina, Bogdan Apostoliceanu, autoutilitara respectivă a fost descărcată pe un teren viran de pe strada Banului, notează reporter24.info.

„Desfăşurăm în această perioadă, alături de Garda de Mediu, activităţi de monitorizare a transporturilor ilegale de deşeuri rezultate din activităţi de construcţii. Autoutilitara respectivă a fost depistată în trafic. S-a ajuns pe strada Banului, unde au descărcat. Şoferul şi ceilalţi ocupanţi ai autovehicului au fost legitimaţi şi am chemat inspectorii de mediu”, a precizat Bogdan Apostoliceanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reprezentanţii Gărzii de Mediu urmează să decidă valoarea sancţiunilor în cazul de față, existând posibiltiatea confiscării autovehicului.

În ceea ce privește depozitarea ilegală de deşeuri, conform HG nr. 1061/2008, se poate merge până la  confiscarea mijlocului de transport folosit la săvârșirea faptei.

foto: reporter24.info

Politica