marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ouzounidis, probleme de lot înaintea meciului cu FCSB

Partidele din 3 în 3 zile au decimat tabăra alb-albastră, care va utiliza o formulă inedită în penultimul joc din campionat.

CSU Craiova a avut un mai negru până acum, cu 4 înfrângeri din tot atâtea posibile. Antrenorul grec Ouzounidis nu pare a găsi soluții pentru revitalizarea echipei, mai mult a îndreptat tunurile spre jucători după eșecul cu CFR Cluj: „Dacă ei nu cred, e mai bine să punem echipa a doua. E mai bine! Dacă ei cred că, OK, avem finala Cupei, câștigăm Cupa și totul este OK, ei fac o mare greșeală! Nu e o performanță pentru un club ca al nostru. Am văzut la început că am fost bine, apoi nu pot să cred ce am văzut astăzi. Nu pot să cred”.
Mai mult, antrenorul a lăsat să se înțeleagă că va improviza contra celor de la FCSB, în meciul de miercuri. Dar nu atât datorită nemulțumirii sale vis-a-vis de evoluțiile titularilor, care ar urma să fie protejați pentru finala Cupei României, ci constrâns de împrejurări. Grecul are echipa decimată, în special în centrul apărării, acolo unde nu se poate baza pe Papp, deja operat, iar Bălașa și Marius Constantin sunt incerți, după accidentările suferite în meciul cu CFR Cluj. La capitolul absențe în linia defensivă se adaugă Vlădoiu, accidentat de ceva vreme, și Bancu, ce-și va ispăși ultima etapă de suspendare în partida cu FCSB. Astfel, în centrul liniei de apărare ar putea apărea în premieră în acest sezon Screciu și Acka. Totodată, pe benzi ar urma să joace Mitran și Vătăjelu.
Și ofensiva îi dă dureri de cap lui Ouzounidis, întrucât va sări din schemă și Baiaram, ce a părăsit terenul prematur în meciul cu CFR Cluj, lovit de Deac. Partida FCSB – CSU Craiova e programată miercuri, în etapa 9 din play-off. Apoi va urma finala Cupei României, contra celor de la Astra Giurgiu.

Politica