joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Maratonul vaccinării continuă

Având în vedere rezultatele obținute în săptămâna 10 -17 mai, peste 4000 de doze administrate, Centrul de vaccinare organizat la Stadionul Ion Oblemenco din Craiova își continuă activitatea în perioada 18 – 23 mai 2021, cu program zilnic 8.00 – 22.00.

Peste 4000 de persoane s-au imunizat la Maratonul Vaccinarii anti-Covid-19 organizat în Craiova, în cele 10 fluxuri înființate în cadrul centrului. Din acest motiv autoritățile au decis ca centrul să rămână deschis până duminică 23 mai. Atât doljenii, cât și persoane dinafara județului se pot vaccina fără programare, doar cu buletinul, singura diferență față de maraton constând în faptul că programul nu va mai fi non stop ci între orele 8 și 22.

Patru medici, opt asistenți și mai mulți voluntari îi vor ajuta pe cei care vor să se imunizeze. Vaccinul administrat va fi tot Pfizer-BioNTech.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Subprefectul județului Dolj, Flavius Sirop a ținut să sublinieze succesul maratonului de vaccinare susținut la centrul de la arena din Craiova, invitând doljenii și nu numai să continue procesul de vaccinare și să fie implicați.

„Având în vedere succesul de care s-a bucurat maratonul vaccinării, s-a decis continuarea acestuia. Sunteți invitați în fiecare zi la Stadionul Ion Oblemenco, cu buletinul, pentru vaccinare. Ați observat că restricțiile s-au relaxat, se poate din ce în ce mai bine dacă ne implicăm fiecare dintre noi. Vă invit să vă vaccinați, craioveni, doljeni, români”, a declarat Subprefectul județului Dolj, Flavius Sirop. De la demararea imunizării împotriva coronavirus, peste 120 de mii de doljeni au primit cel puțin o primă doză de vaccin.

Politica