miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 16 mai 2021. Astăzi, nativul Balanță va fi în centrul atenției

Berbec

Ești indecis, te gândești, te răzgândești, iar nehotărârea ta poate fi un impediment pentru mersul lucrurilor. Vei avea un motiv de a lucra cu spor la locul de muncă, fiind vorba de o mărire a salariului sau de o primă. În a doua parte a zilei, vei primi o invitație în oraș, este o ocazie de a te relaxa însă nu îți neglija partenerul de viață.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ideile tale vor fi mai mult decât apreciate, nu te sfii să ți le expui față de membrii familiei, dar și vizavi de colegi, șefi. Ia o pauză și pune-ți ordine în gânduri, mai ales că ai nevoie de o minte limpede pentru a fi eficient în activitățile de la locul de muncă.

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni va fi pe tot parcursul zilei atent la ceea ce va spune, îşi va spori atenția asupra gesturilor, întrucât cei din jur au tendința de a interpreta în mod eronat comportamentul său. Dacă în prima parte a zilei nativul va pune accent pe comunicare, îşi exprimă punctul de vedere și va socializa, în a doua parte va pune pe primul loc activitățile din cadrul locului de muncă.

Rac

Nativul Rac va afla astăzi că nimic nu este bătut în cui, iar planurile nu se respectă în totalitate. Vești importante apar în prima parte a zilei, ceea ce îl determină pe nativ să îşi modifice planurile pentru această zi. În a doua parte a zilei va fi invitat de un membru al familiei la cumpărături, pentru a profita de timpul liber.

Leu

Prima parte a zilei îți va aduce ocazii de a discuta cu șefii, colegii, despre ce e de făcut pentru a crește veniturile; poți contribui cu câteva idei. Nu te avânta în discuții care nu te privesc, căci vei contribui la amplificarea unui conflict deja început intre membrii familiei. 

Fecioară

Veniturile nativului au început a nu mai fi suficiente pentru nevoile sale. Astăzi se pare că este deja hotărât pentru a schimba ceva în această privință: un nou loc de muncă. Deși activitățile de pe parcursul zilei au fost destul de obositoare, zâmbetul nativului din zodia Fecioară va reapărea atunci când armonia din familie este mai puternică decât discuțiile contradictorii.

Balanță

Astăzi nativul Balanță va fi în centrul atenției, va beneficia de sfaturile celor dragi și, deși va considera că nu îi vor fi de folos, în cele din urmă va lua o decizie. În a doua parte a zilei, nativul îşi va face timp pentru o întâlnire ce se poate sfârși cu o împăcare, căci iubirea trece peste orice impediment.

Scorpion

Nativii Scorpion se vor afla astăzi în centrul atenției persoanelor apropiate. Acest lucru se va datora faptului că vă aflați în postura în care reușiți să oferiți sfaturi și să oferiți îndrumări de care apropiații dumneavoastră au nevoie. În planul profesional, vei colabora cu oameni mai bine pregătiți în acest domeniu sau responsabilitățile vor fi înlocuite cu unele mai importante.

Săgetător

Oboseala și stresul te vor pune într-un colț de umbră însă prin atitudinea ta pozitivă îți vei alimenta doza de energie din fericirea și buna dispoziție a celor dragi. Îți dorești să pui pe picioare o relație de iubire, dar nu ai curajul de a face primul pas. Nu aștepta prea mult, căci timpul trece și poate va fi prea târziu.

Capricorn

Nativul din zodia Capricorn este cât se poate de sigur pe propriile forțe, ceea ce îi conferă un rol principal astăzi, atât în cadrul locului de muncă, precum și în ochii familiei. În prima parte a zilei va încerca să fie pe placul șefilor, fiind bine văzut în ochii acestora.

Vărsător

Acțiunile tale vor fi apreciate atât pentru calitatea lor, cât și pentru rapiditatea și iscusința ta. Vizita unor apropiați, a unui grup de prieteni, te va pune la zi cu ultimele noutăți, secrete despre un cunoscut, iar ceea ce te va încânta cu adevărat vor fi veștile legate de schimbările din cadrul locului de muncă sau ale colegilor cu care lucrezi. 

Pești

Comportamentul firesc al nativului va fi suficient pentru a impresiona în cadrul unei întâlniri de afaceri, iar cu puțin efort va câștiga încrederea posibililor colaboratori. În ceea ce privește viața socială, nativul din zodia Pești va fi astăzi în centrul atenției cu ocazia unui eveniment important la care va fi prezent în a doua parte a zilei. 

Politica