marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Centrul de vaccinare drive-thru din Slatina pare să fie un real succes

Slătinenii nu au mai stat pe gânduri după ce au aflat că un centru de imunizare de tip drive-thru va fi deschis la ei în oraș și s-au prezentat, cu buletinul, la vaccinare.

În primele două zile de la înființarea centrului din zona Parcului Tineretului s-au imunizat peste 200 de olteni. Cu siguranță că fluxul ar fi fost mult mai mare, însă centrul este deschis doar șase ore pe zi.

Potrivit datelor oferite de Prefectura Olt, cele mai multe dintre persoanele vaccinate au ales produsul biologic Pfizer, în timp ce restul au optat pentru vaccinul Johnson&Johnson, care se administrează într-o singură doză, scrie adevarul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cetățenii sunt așteptaț în număr cât mai mare la centrul de imunizare ce va rămâne deschis cel puțin trei luni de acum înainte.

„Am deschis acest centru de vaccinare, împreună cu reprezentanții Prefecturii și DSP, pe o perioadă de trei luni, de la ora 14:00, îi invităm pe toți slătinenii, și nu numai, atât în mașină, cât și cei care nu au mașină și nu vor să se ducă la cele trei centre de vaccinare de la Liceul Agricol, pot veni aici și să se vaccineze începând la de la ora 14:00 până la ora 21:00, în fiecare zi, timp de trei luni.

Este cel mai îndelungat proiect din țară. Nimeni nu are deschis un astfel de centru pentru trei luni, în fiecare zi. Vă așteptăm dragi slătineni să vă vaccinați cu serul Pfizer, se poate face inclusiv rapelul, și se mai administrează vaccinul Johnson & Johnson. Eu consider că ce am făcut astăzi (vineri n.r.) este un lucru bun pentru sănătatea slătinenilor și este un pas înainte pentru a trece de această pandemie de a ne relua viețile noastre”, a declarat edilul Emil Moț, la inaugurarea centrului de vaccinare.

Politica