joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Campania de imunizare fără programare din Parcul Central Târgu Jiu a avut succes

Centrul de vaccinare din Parcul Central din municipiul Târgu Jiu a fost deschis sâmbătă, la ora 9.00, iar oamenii s-au şi aşezat la rând pentru a fi imunizaţi. Prefectul de Gorj crede că în prima zi de vaccinare au fost semne bune legate de voința gorjenilor de a se vaccina.

„Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, spune un vechi proverb românesc. La ora 9.00, la deschiderea Centrului de vaccinare din Parcul Central din municipiul Târgu Jiu, mai multe persoane dornice să se vaccineze se aşezaseră la rând. Sunt semne bune că gorjenii vor să se imunizeze în număr mare, pentru ca viaţa noastră să revină la normal”, a spus Corneliu Răducan-Morega.
Prefectul județului Gorj a fost încântat de dorința oamenilor de a se vaccina și consideră că este nevoie de implicarea tuturor pentru a învinge pandemia.

„Mă bucur că gorjenii își doresc să facă încă un pas către normalitate. Este nevoie de implicarea tuturor pentru a învinge pandemia. Indiferenţa şi lamentările pentru lipsa de acţiune nu îşi au rostul şi locul în aceste timpuri”, a mai spus Corneliu Răducan-Morega.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica