marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Incendiu la un parc auto din Făcăi

Update/ Primaria Craiova: „Spațiul pe care erau depozitate mașinile abandonate și unde a ars, în această dimineață, una dintre acestea, este predat RAT Craiova de către Compania de Apă Oltenia printr-un protocol, pentru a fi folosit până la valorificarea autovehiculelor abandonate și ridicate de pe domeniul public, conform reglementărilor în vigoare. Precizam ca doar mașina respectivă a fost afectată. Conform informațiilor furnizate de către ISU Oltenia, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit.”

ISU Dolj: „In incendiul de la Facai au ars un autoturism in proportie de 100% si un autoturism in proportie de 20%. Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost sabilita ca fiind un scurtcircuit electric.”

Pompierii doljeni au intervenit vineri dimineață pentru stingerea unui incendiu la un centru de colectare al mașinilor vechi din Făcăi. La momentul sosirii pompierilor, focul cuprinsese două mașini, aceștia reusind să oprească flacările înainte să se extindă. „În data 14.05.2021 ora 09:20, Detasamentul 2 Pompieri Craiova a fost solicitat să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la centru de colectare a autoturismelor vechi din cart. Făcăi. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta la 2 autoturisme dezafectate cu posibilitate de propagare la celelalte”, conform ISU Dolj. În urmă cu trei săptămâni un alt incendiu pornit de la un scurtcircuit s-a produs la parcul RAT Craiova. Atunci 11 mașini abandonate și 4 autobuze casate au ars. Detalii în link:
https://www.jurnalulolteniei.ro/2021/04/24/incendiu-la-rat-autobuze-si-masini-arse/

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica