vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Septuagenar amendat pentru party

Deși rata incidenței infectării cu Covid a scăzut exponențial în ultimul timp, polițiștii doljeni au continuat și joi acțiunile de verificare și respectare a măsurilor în contextul pandemiei. Între cei prinși „pe picior greșit” s-a aflat și un bărbat de 72 de ani, care a organizat o petrecere în curtea sa. „Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate aproximativ 140 de societăți comerciale, peste 600 de locaţii de interes și aproximativ 190 de mijloace de transport. Pentru abaterile constatate au fost aplicate  91 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 38.000 de lei”, conform IPJ Dolj.
Printre cei amendați de autorități s-a aflat și un cetătean în vârstă de 72 de ani. Bătrânul a fost sancționat joi de polițiști pentru organizarea unei petreceri private, mai exact un botez în Coțofenii din Față.
„Ieri, 13 mai, polițiști din cadrul din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Melinești au fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Coțofenii din Față, are loc o petrecere privată. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că la un imobil din comuna localitate era în desfășurare o petrecere privată respectiv un botez.
Astfel, polițiștii au identificat oganizatorii petrecerii în persoana a doi bărbați de 72  şi 35 de ani din Coțofenii din Față, care au fost sancționați conform Legii 55/2020 cu amendă în valoare de 10.000 de lei fiecare.
De asemenea, polițiștii au identificat 8 persoane participante la petrecere, fiind aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 4500 de lei conform Legii 55/2020″, a mai menționat IPJ Dolj.

Politica