Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Polițiștii vâlceni au început ediția a șasea a programului dedicat elevilor din clasa I ,,Şcoala Siguranţei Tedi”

Publicat

pe

Ediția a șasea a programului dedicat elevilor din clasa I ,,Şcoala  Siguranţei  Tedi” este în derulare. Acest proiect a fost implementat de Poliția Română în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Compania Maspex România.

Polițiștii Biroului de analiză şi prevenire a criminalităţii desfășoară activități preventive  de informare a elevilor pe linia siguranței pe străzi/șosele, prezentarea semnelor de circulație. Odată cu începerea școlii mulți elevi de clasa I se confruntă cu misiunea dificilă de a ajunge singuri la școală, deplasarea pe stradă, traversarea carosabilului.      

„Sunt prezentate reguli generale privind mersul pe bicicletă,  ce trebuie să știe atunci când sunt pasageri într-un autobuz sau într-un autoturism, comportamentul la spatiile de joacă și comportamentul în interacțiunea cu persoanele necunoscute”, se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.

Activitățile de prevenire în cadrul Programului Tedi – Școala Siguranței se desfășoră la Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu Drăgășani,  Școala Gimnazială Șirineasa, Școala Gimnazială Măldărești, Școala Gimnazială Tomșani, Școala Gimnazială Șușani, Școala Gimnazială Mădulari, Școala Gimnazială Sălătrucel, Școala Gimnazială Stoilești, Școala Gimnazială Budești, Școala Gimnazială Diculești,  Școala Gimnazială Fârtățești.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.