joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 14 mai 2021. Vărsătorii aleargă să facă rost de bani

Berbec

O sarcină pe care o faceți de ceva timp va începe să dea roade. Intuiția vă aduce oportunități de câștig financiar. Nu vă neglijați, totuși, nevoile sociale şi spirituale în goana după câștig.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aveți o relație fericită și armonioasă cu persoana pe care o iubiți și vă gândiți la posibilitatea de a planifica o călătorie. Noapte favorabilă pentru a ieși la distracție. Evident, trebuie să țineți cont şi de contextul pandemic.

Gemeni

Sociabilitatea dumneavoastră va fi de o mare valoare pentru munca pe care o practicați. Veți avea noroc și veți beneficia de sprijin financiar pentru un proiect. Vei fi mulțumit de progresul făcut. Iar dacă nu veţi fi, veţi păstra rezerve de energie şi entuziasm şi pentru perioada următoare.

Rac

În această perioadă, posibilitățile de a face acea călătorie pe care o doriți cresc și chiar vă puteți oferi o mini-vacanță. Acesta ar putea fi şi un cadou pentru ziua de naștere care se apropie. În plus, aceasta şi momentul pentru surprize și cadouri. Profitați de energia pe care o simțiți acum pentru a vă umple de acea doză de optimism și căldură umană în tot ceea ce faceți.

Leu

Bărbații Lei, în special, pot întâlni persoana care i-a „sponsorizat” până acum. Poate că a sosit momentul să ieșiți pe drum fără să vă fie teamă că nu veţi găsi drumul. Ceea ce este, fără îndoială, foarte pozitiv. Atunci nimic nu vă împiedică să cereţi ajutor din când în când.

Fecioară

Realitatea ta de dragoste a devenit mai intensă ca altădată și chiar acțiunea planetelor retrograde din această săptămână din mai creează un cadru sentimental ideal pentru a trăi aventuri incitante. Ceea ce va aprecia cel mai mult partenerul tău sau un prieten bun va fi sinceritatea și dorința ta de a menține o relație sentimentală sinceră și deschisă, fără complicații sau ascunzișuri.

Balanță

Vor apărea noi stimulente, situații care, atunci când le înfruntați și le rezolvați, vă vor ajuta să realizați ceea ce căutați de mult timp. La nivel emoțional și relațional, există o dispoziție mai bună pentru a soluționa în mod pașnic și echilibrat orice neînțelegere care apare Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă de imaginea publică, deoarece mulți ochi se vor aținti asupra voastră.

Scorpion

Planurile pe termen lung se realizează încet, dar sigur. S-ar putea să primiți astăzi informații care vă vor cere să faceți mici ajustări în modul în care operați pentru a avansa și mai eficient. Mai ales prin implicarea mai multor oameni din jurul vostru. Nu fiți reticenți în a face aceste mici modificări, cu riscul de a compromite totul! Fiți deschiși.

Săgetător

Amintiți-vă să nu luați nicio rezoluție drastică într-o etapă de mare euforie sau depresie, cum este aceasta. Cel mai indicat lucru este să vă relaxați și să vă retrageți pentru a reflecta asupra problemelor care vă macină. Va fi o zi excelentă pentru a vă conecta la ceea ce vă face să vă simțiți bine.

Capricorn

Puterea crescută de concentrare, de care dați dovadă astăzi, vă va aduce realizări în plan intelectual. În plus, ziua se arată fastă în plan social, unde veţi face o excelentă impresie. În dragoste, astrele vă avertizează că sub efectul lui Pluto, retrograd în semnul nativilor, dar şi sub influența conjugată a lui Jupiter şi a lui Saturn, retrograd în Peşti, orice se poate întâmpla.

Vărsător

Dacă lucrați liniștiți, veţi avea multe realizări astăzi. Contactele sociale vă vor ajuta în activitatea dumneavoastră. În dragoste, o întâlnire neașteptată sau un sms nebănuit vă readuce în faţa unei situaţii pe care o credeaţi uitată sau depăşită. În cuplu, evitaţi complicaţiile iar dacă vă căutați partener, acționați cu grijă şi luați seama, sunt planete retrograde.

Peşti

Nativii primesc vești bune de departe. Dacă primiți invitații, acceptați-le. Astrele prevăd momente de bucurie în compania prietenilor. În plan bugetar-financiar, scăpați cu bine din problemele amânate până în prezent şi urmează o etapă de creștere, care vă va ajuta să lichidați restanțele. 

Politica