vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bicicliștii gorjeni, puși la punct de polițiști

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Siguranță Școlară au desfășurat o activitate preventivă pe DN 67B – Târgu Cărbunești – DJ 661 Jupânești – Bărbătești – Săulești – Turburea – Țânțăreni. Inițiativa a urmărit creșterea gradului de informare a bicicliștilor și a conducătorilor de vehicule cu tracțiune animală, cu privire la normele rutiere pe care trebuie să le respecte pe timpul deplasării pe drumurile publice.

„Având în vedere că indisciplina acestora în trafic reprezintă una dintre cauzele generatoare de accidente, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră a acestor categorii de participanți la trafic au fost distribuite veste cu elemente fluorescent-reflectorizante, obiectivul principal fiind asigurarea vizibilității acestora”, spun reprezentanții IPJ Gorj.

Polițiștii gorjeni susțin faptul că recomandările preventive au avut un impact pozitiv în rândul acestor categorii de participanți la trafic. Oamenii legii au venit în sprijinul cetățenilor prin comunicarea regulilor specifice deplasării pe drumurile publice. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica