miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bancu ratează derby-urile cu FCSB și CFR Cluj!

Echipa lui Mihai Rotaru va trebui să se descurce fără căpitan în cele mai importante jocuri din finalul sezonului

Eliminarea din meciul cu Botoșani îl va costa scump pe Nicușor Bancu. Căpitanul oltenilor a primit 3 etape de suspendare. Prima a ispășit-o în meciul de Cupă cu Viitorul Târgu Jiu. Următoarele două vizează derby-urile cu primele două clasate. Astfel, Nicușor Bancu va reveni abia în ultima rundă din play-off. Totodată, Silvian Cristescu a fost suspendat 4 luni și amendat cu 14.000 lei pentru manifestările de la meciul cu Botoșani.
Decizia Comisiei de Disciplină: „Nicuşor Bancu (U Craiova), Aurel Tufan (maseur U Craiova) şi incidente – În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul Nicuşor Bancu (U Craiova cu suspendare pentru trei etape şi o penalitate sportivă de 7.000 lei;
În baza art. 53.1.b, se sancţionează domnul Aurel Tufan (maseur U Craiova) cu suspendare pentru două luni şi o penalitate sportivă de 13.600 lei; În baza art. 53.1.b, se sancţionează domnul Silvian Cristescu (U Craiova) cu suspendare pentru patru luni şi o penalitate sportivă de 14.000 lei”.

Politica