sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident la Fălcoiu. Două mașini, aruncate pe câmp

3 autoturisme au fost implicate, miercuri seara, într-un accident rutier petrecut în localitatea Fălcoiu, Olt.

Două din cele trei mașini avariate au ajuns pe câmp în urma impactului, toți trei șoferii având nevoie de îngrijiri medicale, scrie evenimentdeolt.ro. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvatori, dar și polițiștii rutieri care s-au deplasat în zonă, pentru cercetări, în urma unui apel primit prin 112.

„Poliţiştii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat la fața locului, unde au fost găsite trei autoturisme avariate, toți cei trei șoferi, doi bărbați de 67 și 53 de ani, din municipiul Caracal, și o tânără de 22 de ani, din comuna Fălcoiu, necesitând îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”,  a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Cristian Grigorescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma accidentului, oamenii legii au deschis dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Totodată,  polițiștii continuă verificările pentru a stabili cu exactitate cauza care a dus la producerea evenimentului rutier.

Politica