sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oltean urmărit internațional pentru 12 furturi, reținut de polițiști

Un bărbat de 40 din Slatina a fost depistat marți de oamenii legii, fiind urmărit internațional din cauza mai multor furturi de unelte agricole, parfumuri sau bijuterii, comise în Franța și Belgia.

Pe numele lui a fost pus în executare un mandat european de arestare, bărbatul fiind reținut și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj.

„În fapt, pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Franţa au emis un mandat european de arestare, în vederea executării unei pedepse de 5 ani de închisoare, pentru săvârşirea a 10 infracţiuni de furt, în anul 2018, constând în sustragerea de unelte agricole, utilaje, parfumuri sau bijuterii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare, în vederea executării unei pedepse de 5 ani de închisoare, pentru săvârşirea a 2 infracţiuni de furt, în anul 2018, constând în sustragerea de unelte sau utilaje agricole”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Schimbul de date şi informaţii a fost realizat prin Biroul Sirene – Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Polițiștii de investigații criminale au prezentat urmăritul internațional Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, fiind reținut pentru 24 ore.

Politica