joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aproape 200 de olteni din mediul rural, vaccinați cu ajutorul echipelor mobile

168 de persoane din mediul rural din Olt au fost imunizate până în acest moment prin intermediul echipelor mobile de vaccinare, în locațiile amenajate din Crâmpoia și Cungrea.

Cetățenii sunt așteptați în număr cât mai mare, fiind posibilă atât vaccinara oltenilor, cât și a celor care tranzitează zona sau locuiesc în imediata apropiere a localităților în care este amenajat centrul de vaccinare.

„Continuăm campania de vaccinare aproape de cetățeni și în celelalte localități, stabilite împreună cu reprezentanți ai Consiliului Județean Olt și primari, conform programului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoanele care doresc să se imunizeze cu serul Pfizer BioNTech se pot prezenta la centrele amenajate fără să fie necesară programarea prealabilă în platforma de vaccinare, doar prin prezentarea cărții de identitate”, este mesajul transmis de Florin Homorean, Prefectul județului Olt.

La nivelul județului Olt, 91.653 de persoane au fost vaccinate anti-COVID, din care  71.964 au primit serul Pfizer BioNTech, 10.355 olteni au fost imunizați cu Moderna, 9.309 cu AstraZeneca, iar 25 cu produsul biologic Johnson&Johnson.

Programul centrelor mobile de vaccinare înființate în Olt

foto: bistritaexpress.ro

Politica