vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primul târg digital de agricultură din România

Expoferma va fi primul târg digital de agricultură din România și este programat în intervalul  14-17 iunie 2021 pe o platformă online realizată de către LiveExpo.ro.

„LiveExpo.ro organizează împreună cu Grupul Agrointeligenţa-BTvideo primul târg cu adevărat digital de agricultură, cu un nivel unic de interactivitate şi eficienţă în piaţa din România dedicată evenimentelor virtuale de profil”, menționează un comunicat remis Agerpres.

Sistemul informatic care stă la baza ExpoFerma va permite furnizorilor de produse şi servicii adresate fermierilor să obţină un nivel de interactivitate maxim cu profesioniştii în agricultură care vizitează online Expoferma, conform aceleiași surse.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Live Expo a organizat anul trecut două saloane auto în format digital-interactiv: Salonul Auto GAS (12-15 octombrie 2020) şi Salonul Auto SUV&Crossover (27 noiembrie 2020), ambele fiind evenimente de succes.

Potrivit organizatorilor, în perioada imediat următoare, companiile din agribusiness vor primi o prezentare completă a sistemului de standuri digitale propus, a modului de interacţiune cu fermierii, a agendei evenimentului în toate cele patru zile de desfăşurare, precum şi conferinţelor tematice zilnice de pe scena principală a Expoferma, mai menționează site-ul agerpres.ro.

Politica