joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Incendii în Măceșu și Ghindeni

Pompierii ISU Dolj, au intervenit sâmbătă pentru stingerea unui incendiu izbugnit la o casă din comuna Măceșu de Jos. Aceștia au reușit să intervină înainte ca focul să cuprindă casele din vecinătate, sau sa producă victime omenești.

„La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta generalizat la întreaga construcție cu posibilități de propagare la vecinătăți și la un autoturism. Salvatorii au reușit să scoată din interiorul casei 2 butelii.  În urma acestuia au ars casa de locuit, mobilierul din încăperi și aparate electrocasnice. Cauza probabilă de izbucnire a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric (conductor electric defect)”, conform ISU Dolj.

Un alt incendiu a fost stins de pompierii doljeni în comuna Ghindeni, unde au intervenit cu două autospeciale și un echipaj de prim ajutor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la casa de locuit pe o suprafață de aproximativ 300 m2 cu posibilități de propagare la casa învecinată. În urma acestuia au ars acoperișul casei confecționat din scândură cu învelitoare din tablă și plăci de azbociment pe o suprafață de aproximativ 300 m2, mobilier, materiale textile, unelte de grădinărit, lemne de foc  și cereale depozitate în camerele cuprinse de incendiu. Cauza probabilă de izbucnire a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric (conductor electric defect)”, conform ISU Dolj.

Politica