Logodnă întreruptă de polițiști

50 de persoane au primit duminică amenzi în valoare totală de aproape 25.000 de lei după ce polițiștii au întrerupt o petrecere de logodnă în Coțofenii din Față. Organizatorul petrecerii a primit o amendă de 10.000 de lei. „Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Melinești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în comuna Cotofenii din Față, are loc o petrecere privată, la care participă mai multe persoane.
La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de
poliție din cadrul secției care au stabilit faptul că în curtea unui imobil din localitate era în desfășurare o petrecere de logodnă.
În urma verificărilor efectuate de polițiști, a fost identificat organizatorul evenimentului în persoana unui tânăr de 29 de ani, care a fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.
Totodată, politiștii au identificat 49 de persoane participante la petrecere, fiind aplicate 49 de  sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020, în valoare totală de 24.500 de lei.
În urma intervenţiei la fața locului, persoanele participante
au părăsit locul de desfăşurare al evenimentului, petrecerea privată fiind întreruptă.
Polițiștii continuă verificarile pentru identificarea tuturor persoanelor participante la petrecere în vederea sancționării contravenționale a acestora” conform IPJ Dolj, care ține să reamintească cum că evenimentele private de tipul nunți, botezuri,mese festive sunt interzise.

Populare

Recomandări

Blue Air, sancționat cu peste 10 milioane de lei pentru cursele anulate

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a sancţionat Blue Air...

Prețul lemnului pentru foc, plafonat

Guvernul urmează să adopte miercuri ordonanţa de urgenţă privind...

Românii care stau la bloc, obligați să-și schimbe repartitoarele

Toate contoarele și repartitoarele de costuri pentru energia termică...

Olt. Tânără din Văleni, dispărută de la domiciliu

La data de 4 octombrie 2022, în jurul orei...