marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prefectul de Gorj anunță controale la spațiile de cazare de la Rânca

Prefectul de Gorj, Corneliu-Răducan Morega, spune că zona Rânca are nevoie de investiții permanente în infrastructură, pentru ca turiștii să aibă parte de condiții de calitate.
După ce informațiile legate de existența unor branșamente ilegale la rețeaua de alimentare cu apă a unor spații de cazare au ajuns și la prefect, acesta i-a băgat în ședință pe reprezentanții societății Aparegio. Ca rezultat, în următoarea perioadă, în zona Rânca vor fi făcute verificări severe pentru descoperirea celor care nu plătesc apa pe care o consumă.

„Zona Rânca are un potențial imens și trebuie să ofere turiștilor condiții de calitate. Pentru aceasta este nevoie de investiții permanente în infrastructură, iar fondurile pot fi asigurate prin achitarea în mod just a serviciilor oferite.  Deoarece au existat numeroase informații cu privire la existența unor branșamente ilegale la rețeaua de alimentare cu apă a unor spații de cazare, am participat la o ședință cu reprezentanții societății Aparegio. Astfel, în perioada următoare vor avea loc verificări cu privire la depistarea celor care beneficiază de apă, fără să plătească acest serviciu”, a transmis Corneliu-Răducan Morega, prefectul de Gorj.

Politica