Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Un târgujian a băgat spaima în doi tineri. I-a amenințat și a scos cuțitul

Publicat

pe

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a cerut ajutorul polițiștilor după ce un străin l-a amenințat pe el și pe prietena lui. Incidentul a avut loc miercuri, pe raza municipiului Târgu Jiu.  Cei doi se aflau într-o mașină, iar un individ ar fi început să îi amenințe, după care a scos un cuțit.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de către un bărbat de 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că în cursul aceleași zile, a fost amenințat de o persoana necunoscută. Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că apelantul, în timp ce se afla într-un autoturism staționat pe raza municipiului Târgu Jiu, împreună cu o tânără de 21 de ani, din municipiul Târgu Jiu, o persoană de sex masculin i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, totodată scoțând un obiect înțepător-tăietor, fapte ce au provocat o stare de temere atât apelantului cât și tinerei”, informează IPJ Gorj.

Polițiștii au identificat pe raza municipiului Târgu Jiu, un tânăr de 18 ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor  de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.