joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Templele budiste din SUA, jefuite de români

Șase români au fost arestați pentru tâlhărie, complicitate la spargere și atac de poliția din Benton County, statul Arkansas. Potrivit postului KATV, banda de români a spart, pe 20 aprilie, un templu budist vietnamez din Rogers.

Marta Chicui, 36 de ani, Floarea Miclescu, 39 de ani, Voinea Grațiani Miclescu, 40 de ani, Francisca Velcu, 43 de ani, Claudia Velcu, 50 de ani și Narcisa Velcu, 43 de ani, eliberați din arest pe cauțiune, vor fi trimiși în judecată pe 7 iunie, la Curtea din Benton County. Detectivii cred că au fost implicați și alți complici, scrie libertatea.ro

Unii dintre suspecți au fost implicați și în alte spargeri ale templelor budiste din California, Arizona și Oklahoma, se arată în comunicatului poliției.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit detectivilor, patru femei s-au dus la templul Rogers, pe 18 aprilie, și au solicitat rugăciuni pentru un membru al familiei. Ele au „studiat” terenul, pregătind jaful care s-a petrecut după două zile, când cinci femei și un bărbat au forțat intrarea în templu, au intrat în mai multe camere și au furat bani, bijuterii și bunuri. Au fost arestați pe 3 mai.

Templele budiste sunt vizate din cauza securității precare și practicii de a accepta donații, de obicei în numerar.



Politica