sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peste 650 de persoane, vaccinate anti – Covid la Spitalul Militar Craiova

Peste 650 de persoane s-au vaccinat împotriva coronavirus, în ultimele zile, la Spitalul Militar din Craiova. Până pe 11 mai, aici se administrează vaccin la orice oră și fără programare.

  "În primele două zile din cadrul maratonului de vaccinare, desfășurat în perioada 04 – 11 Mai la nivelul Ministerului Apărării Naționale, în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Militar ”Dr. Ștefan Odobleja” Craiova au fost vaccinate mai mult 650 de persoane doar în baza documentelor de identitate, fără programare în platformă.
 Vaccinarea se face la sediul spitalului, Str. Caracal nr. 150, serul folosit este Pfizer având ca interval pentru doza a II a  21 de zile.
  Azi, 6 Mai s-au prezentat la vaccinare, în cadrul maratonului, până la orele 13.00, mai mult de 170 de persoane.
 Persoanele înscrise în platforma națională pentru vaccinare se prezintă conform programării fără a fi afectate de desfășurarea maratonului.
 Mulțumim tuturor celor implicați în procesul de vaccinare pentru efortul depus, mulțumim tuturor celor care se prezintă la vaccinare pentru încrederea acordată și înțelegerea de care dau dovadă!", au precizat reprezentanții spitalului. 

Din 10 mai, un „maraton al vaccinării” va avea loc la Stadionul „Ion Oblemenco”.

Politica