Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mehedinți. Județul se află pe locul 9 din coadă la vaccinarea anti-Covid

Publicat

pe

Mehedințiul este unul dintre județele codașe la vaccinarea anti-coronavirus. Numărul total de doze de vaccin împotriva COVID-19, administrate în județul Mehedinți începând cu data de 4 ianuarie 2021, este de 50.676.

Conform DSP Mehedinți, nu au fost raportate reacții adverse la vaccinul împotriva COVID-19. Numărul persoanelor imunizate plasează Mehedințiul  pe un loc codaș când vine vorba despre vaccinarea populației. Concret este vorba de locul 9 din coada clasamentului și locul 34 în top județe vaccinate plus Bucureștiul. De fapt pe primul loc la vaccinare și campion la zi este Bucureștiul cu peste 31% urmat de Cluj cu 28% și de Timiș cu peste 22%.

Județul Mehedinți are un procentaj de vaccinare de doar 12,4%. În județul Mehedinți, campania de vaccinare împotriva COVID-19 a început în data de 04 ianuarie 2021. Până în prezent au fost primite de la CNCAV – Centrul Regional de Stocare și Distribuție Spitalul Clinic de Urgență Militar Dr. Ștefan Odobleja Craiova – 53.591 doze de vaccin împotriva COVID-19.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.