marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 6 mai 2021. Racii trebuie să fie diplomaţi cu rudele

Berbec

Riscul ca nativii Berbeci să se certe astăzi este destul de mare. Cu persoane importante, părinţi, parteneri, şefi sau chiar autorităţile. Încercaţi să evitaţi conflictele sau discuţiile inutile, rămâneţi obiectivi şi nu daţi curs discuţiilor, pentru bine celorlalţi mai degrabă.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Şi Taurii ar fi bine să omită subiectele delicate în această zi. Oamenii din jur au tendinţa să vă contrazică, iar conversaţiile pot deveni emoţionale, ceea ce nu este recomandat. Fiţi raţionali, acţionaţi cu tact şi aveţi multă răbdare, mai ales în momentele în care vă vine să izbucniţi.

Gemeni

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Gemenilor pot avea de rezolvat chestiuni legate de moşteniri, averi sau relaţia de cuplu. Nu este cea mai bună zi să insistaţi asupra lor. Mai bine vă relaxaţi în compania celor dragi şi cugetaţi o vreme, în caz contrar, riscaţi să faceţi o decizie nefavorabilă vouă.

Rac

Nativii Rac trebuie să fie diplomaţi cu rudele sau partenerii de viaţă dacă îi văd irascibili. Nu apăsaţi butonul emoţiilor azi, pentru că veţi ajunge să preluaţi rolul de terapeut. Fiţi doar calmi şi răbdători, ascultaţi, dar nu oferiţi sfaturi dacă nu vă implică situaţia în mod direct şi nu deţineţi clar toate datele problemei.

Leu

Nativii Leu vor fi impulsivi şi mult prea curioşi pentru gustul celorlalţi în această zi. Aşa că să nu vă surprindă reacţiilor lor. Mai bine vă focusaţi pe regimul alimentar şi sport. Nu aplecaţi urechea dacă anumite discuţii nu vă privesc, altfel aţi putea crea situaţii jenante.

Fecioară

Fecioarele sunt susţinute pe zona iubirii. Dacă sunteţi deja părinţi, încercaţi să fiţi mai înţelegători şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu copiii pentru că pot apărea conflicte. Blândeţea vă poate scoate din tot felul de momente tensionate. Cu partenerul astrologii anunţă veşti bune.

Balanţă

Balanţele, însă, nu pot evita tensiunile în această zi. Veţi reuşi să aplanaţi o ceartă, aşa că astrologii vă recomandă să participaţi activ, dar obiectiv, fără să ţineţi partea vreunei persoane implicate. Fiţi înţelegători şi acţionaţi cu tact, aduceţi argumente solide şi cine ştie, în final poate veţi reuşi să aduceţi înapoi pacea şi liniştea.

Scorpion

Nativii Scorpion sunt destul de vulnerabili, emoţionali şi impulsivi în relaţiile cu vecinii, rudele. Mare grijă în trafic! Evitaţi situaţiile tensionate, iar dacă vă frământă anumite chestiuni încercaţi să vă descărcaţi persoanelor apropiate. Veţi găsi sprijinul de care aveţi nevoie.

Săgetător

Planul financiar le dă Săgetătorilor bătăi de cap. Însă, încercaţi să evitaţi conversaţiile care implică bani, oricât de neînsemnate ar părea. Gestionaţi-vă mai bine resursele şi creaţi o listă de priorităţi pentru a evita achiziţionarea unor produse de care nu aveţi nevoie în prezent.

Capricorn

Cei aflaţi sub semnul Capricornului acceptă cu greu critica azi. Este posibil ca cei din jur să atingă o coardă sensibilă a nesiguranţelor voastre, aşa că, fiţi totuşi atenţi la ce spun. Impulsivitatea nu vă caracterizează prea tare, staţi departe de cei toxici.

Vărsător

Nativii Vărsător aleg să tacă în loc să se certe. Astăzi nu este recomandat! Mai bine vă comunicaţi nemulţumirile şi astfel, există şansa să le rezolvaţi. Fiţi răbdători, argumentaţi puternic şi corect, dacă veţi evita să vă spuneţi opiniile, părerile şi credinţele în anumite situaţii veţi regreta mai târziu.

Peşti

Nativii Peşti trebuie să depună efort şi răbdare ca să iasă dintr-un conflict. Cel mai probabil legat de organizare şi de modul cum lucrează. Fiţi tacţi şi nu acţionaţi cu impulsivitate la serviciu, mai ales în faţa şefilor. Dacă un coleg vă supără purtaţi o discuţie deschisă, sinceră pentru a reuşi să duceţi la bun sfârşit cu mult profesionalism neînţelegerea.

Politica