sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova, tot mai departe de titlu!

Oltenii au răpus granzii, dar s-au împiedicat de buturugile mici din play-off

CSU Craiova a pierdut cu 2-0 la Sf. Gheorghe, iar șansele la titlu, obiectiv trâmbițat de conducători, sunt aproape nule. Finalurile de repriză le-au fost fatale oltenilor: Mitrea a deschis scorul în minutul 45, profitând de o ieșire hazardată a lui Pigliacelli, iar Petrila nu a mai lăsat dubii asupra echipei învingătoare în prelungirile jocului. CSU a rămas astfel la 5 puncte în urma liderului CFR Cluj, care avea și un meci mai puțin disputat, cel de ieri după-amiază cu Academica Clinceni. Cu patru jocuri rămase de disputat decalajul pare insurmontabil, iar juveții ar trebui să se concentreze pe celălalt obiectiv, câștigarea Cupei României.
Inclusiv antrenorul Marinos Ouzounidis și-a pierdut speranțele că ar mai putea reintra în bătălia pentru titlu: „Ce am văzut în ultimele două meciuri e clar, poate nu suntem pregătiți să ne luptăm la titlu și putem îmbunătăți lucruri pentru sezonul următor. În astfel de meciuri, când ai șansa să marchezi, trebuie să marchezi. Nu avem în acest moment echipa care după ce primește un gol, să revină și să întoarcă scorul. Nu mă plâng de nimic în privința jucătorilor, dar trebuie să fim mai concentrați pentru următoarele meciuri și nu trebuie să renunțăm deloc”.
Și jucătorii sunt conștienți că titlul devine o himeră. „Va fi foarte greu, am pierdut multe puncte, dar încă nu s-a terminat. Mai avem 4 meciuri, nu trebuie să aruncăm pe fereastră munca de un an.
Trebuie să ne batem la fiecare meci chiar dacă în ultimele două jocuri nu am câștigat. Am bătut pe CFR Cluj și FCSB, sunt două care joacă fotbal. Am pierdut acum cu echipe care se apără și nici nu am reușit să facem ce ne-a zis Mister”, a spus Pigliacelli.
Doar Dan Nistor mai consideră că echipa e în cărți: „Din punctul meu de vedere, nu s-a terminat! Nu trebuie să ne dăm bătuți, important e să câștigăm următorul meci. Dacă marcam prin Ivan, alta era soarta partidei și am intrat la pauză cu un deficit de un gol. Ne pare nespus de rău, trebuie să mergem mai departe. Chiar stau să mă gândesc seara „Sunt eu blestemat și nu pot câștiga un trofeu”. Trebuie să ridicăm capul din pământ și să muncim mult mai mult”.

Sepsi – CSU Craiova 2-0
Au marcat: Mitrea 45, Petrila 90+4.
Sepsi: Fernandez – Csiszer (63 Aganovic), Ninaj, Mitrea, Ştefănescu – Vaşvari, Păun (77 Fofana) – Dumiter (87 Golofca), Gonzalez (87 Petrila), Achahbar (77 Tincu) – Safranko. Antrenor: Leo Grozavu.
CSU Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu (61 Vlădoiu, 67 Baiaram), M. Constantin, Acka, Bancu  – Mateiu, Mitran (3 Bic, 62 Tudorie) – Cîmpanu (62 Ofosu), Nistor, Cicâldău – A. Ivan. Antrenor: Marinos Ouzounidis.
Arbitru: Marcel Bîrsan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica