joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbuț și-a găsit echipă! „Parcă mi-a dat cineva cu un ciocan în cap!”

Din vară, jucătorul de bandă va fi rivalul celor de la CSU Craiova

Fix înaintea meciului direct, disputat aseară, s-a aflat că mijlocașul ofensiv Cristi Bărbuț a semnat cu Sepsi Sf. Gheorghe. El va evolua la gruparea antrenată de Leo Grozavu din vară, după ce-i expiră contractul cu oltenii.
Jucătorul a semnat fără acordul impresarului său, Cristea Opria, care a declarat pentru digisport: „Este adevărat că Bărbuţ mi-a dat un mesaj în care m-a anunţat că a semnat cu Sepsi. Fără ştirea mea. Mă întorceam de la Budapesta, unde am negociat cu o echipă din Turcia transferul lui. Ajunsesem la o înţelegere pentru un contract foarte bun pentru el şi pentru firma mea. Ca apoi să aflu că a semnat pe nu ştiu ce filieră din Ungaria. Au trecut două zile de atunci, îţi povestesc ţie şi parcă nu-mi vine să cred. Pe copilul ăsta l-am luat de la 14 ani şi cred că am făcut ceva pentru el. Nu mai spun că m-am certat cu toată lumea din Timişoara din cauza lui… L-am sunat când eram cu cei din Turcia şi nu mi-a răspuns. Apoi m-a sunat până la urmă şi mi s-a părut mie ceva ciudat. L-am întrebat: „Ce ai? Eşti supărat sau ce?”, „Nu, că nu e nimic” mi-a răspuns. Am mai povestit noi, i-am spus de oferte pentru ca apoi să-mi trimită mesaj că a semnat cu Sepsi că nu putea să mai aştepte, că a fost o propunere concretă, d-astea. Deci mi-a dat mesaj, n-a avut curajul să-mi zică direct. Eu încercam să-l duc în străinătate pentru că din ţară aveam o propunere clară. Şi nu de la orice echipă, ci de la echipa campioană. Şi el ce face? Nu mi-e de bani pentru că din ce pot lua de la el ajung la o sumă mai mare decât comisionul de transfer, dar sunt efectiv blocat de un asemenea comportament. Parcă mi-a dat cineva un ciocan în cap, zău aşa!”
Bărbuț nu este primul jucător care pleacă de la Craiova la Sepsi. Înaintea lui, bulgarul Radoslav Dimitrov a ales aceeași destinație.

Politica