Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Bărbatul care a incendiat vila din comuna Scoarța a fost prins de Poliție

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției Orașului Târgu Cărbunești au  continuat cercetările în cauza privind evenimentul produs în noaptea de 3/4 mai, pe raza comunei Scoarța, privind săvârșirea infracțiunii de distrugere. Oamenii legii au identificat un bărbat de 39 de ani, din comuna Scoarța, bănuit de săvârșirea faptei.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că bărbatul, anterior incendieri, ar fi sustras două televizoare din interiorul unei locuinței ce aparține unui bărbat de 62 de ani, din comuna Scoarța. Individul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, iar miercuri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești, cu propuneri legale.

O vilă, o casă bătrânească și un spațiu comercial din localitatea Budieni, comuna Scoarța, au fost cuprinse de flăcări, marți dimineața. A fost nevoie de intervenția a 5 echipaje de pompieri pentru stingerea incendiului. Conform oamenilor legii, cele două locuințe nu erau locuite, iar incendiul a fost stins de lucrătorii ISU Gorj. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime omenești  și nu au fost puse în pericol alte locuințe.

”S-a reușit stingerea unui incendiu de proporții în cartierul de rromi, Budieni, în această dimineață. Patru ore, cinci echipaje de pompieri s-au luptat cu flăcările iar un pompier, chiar de la noi din comună, a fost rănit, el a căzut când s-a rupt un planșeu. Au ars trei clădiri, o vilă cu etaj a familiei Predică, magazinul Cotriniti și o casă bătrânească cu etaj. S-au înregistrat doar pagube, nu victime. Nu se știe deocamdată de la ce au pornit flăcările. Meritul stingerii incendiului este al pompierilor. Le mulțumim”, spunea primarul de Scoarța, Ion Stamatoiu, potrivit gorjeanul.ro

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.