marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. Transport gratuit pentru elevi

Elevii slătineni beneficiază de o cursă specială, dedicată transportului înspre unitățile de învățământ, respectiv spre casă.

Linia a redevenit funcțională de miercuri, odată cu întoarcerea copiilor la școală și grădiniță, după vacanța de Paște.

„Concomitent cu reluarea cursurilor, S.C. LOCTRANS S.A.  reînființează cursele speciale destinate transportului elevilor, care merg zilnic de la ora 7:30. La ora aceasta pleacă din Piața Gării, urmând să aibă un traseu înspre cartierul Steaua, iar mai apoi spre bulevard, strada Primăverii, în zona Liceului cu Program Sportiv, iar mai apoi va poposi la Catedrală.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, și la ieșirea de la ore va fi o cursă care îi va aștepta pe elevi la Catedrală; îi va prelua și îi va duce pe același traseu.

Suntem într-o perioadă în care abonamentele trebuie reînnoite. Avem foarte mulți elevi interesați – aproape 80% din elevii din clasele terminale și aproximativ 65% din elevii de liceu”, a spus Adrian Pop, director LOCTRANS Slatina.

Aproximativ 1.400 de elevi din municipiul Slatina aleg să meargă la școală cu autobuzul, motiv pentru care Primăria a pus la dispoziția lor o cursă specială, potrivit olttv.ro

Elevii pot circula gratuit doar pe bază de abonament.

Politica