Horoscop 5 mai 2021. Nativii Taur ar trebui să evite discuţiile controversate

Berbec

Berbecii pun mult suflet în explicaţii, indiferent dacă este vorba de partenerii de viaţă sau de afaceri. Încercaţi să rămâneţi calmi, pentru că cei din jur este posibil să aibă reacţii impulsive. Fiţi răbdători, folosiţi argumente solide şi daţi şansa celor implicaţi în conversaţie să îşi expună propria părere, indiferent dacă sunteţi sau nu de acord cu ea.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nativii Taur ar trebui să evite discuţiile controversate în această zi, mai ales dacă sunt legate de afaceri, bani sau un proces, o moştenire. Amânaţi orice vă stârneşte răspunsuri intense, fiţi precauţi în această situaţie. Dacă vă simţiţi nesiguri cel mai bine ar fi să cereţi sfatul cuiva apropiat în care aveţi încredere.

Gemeni

Comunicarea şi negocierea nu sunt capitolele la care nativii Gemeni să exceleze azi, în special dacă au de semnat contracte. Dacă nu puteţi amâna, citiţi totul cu atenţie chiar şi de 10 ori. Mai bine consumaţi mai mult timp decât să acţionaţi cu impulsivitate, căci s-ar putea să regretaţi.

Rac

Cei aflaţi sub semnul zodical al Racilor sunt conectaţi la emoţiile celor din jur, rudelor şi persoanei iubite mai ales. Este o zi bună şi să aplanaţi conflicte. FIţi înţelegători şi răbdători, vorbiţi sincer, deschis pentru a vă expune toate problemele, neclarităţile, frământările. Nu lăsaţi în suflet un război care ar putea fi consumat cu uşurinţă, toate se pot rezolva printr-o bună comunicare.

Leu

Nativii Leu găsesc inspiraţie în tot ce e frumos şi pot folosi asta în avantajul jobului sau al unul hobby care poate deveni profitabil. Aţi putea crea lucruri impresionante doar cu ajutorul creativităţii şi ideilor voastre geniale. Daţi frâu liber imaginaţiei şi categoric nu veţi regreta.

Fecioară

Şi Fecioarele îşi exprimă astăzi latura creativă. Dacă vreţi să achiziţionaţi ceva pentru casă, indiferent că este vorba de mobilă sau aparatură electronică, nu ezitaţi. Totuşi, nu cheltuiţi mai mulţi bani decât aţi stabilit, încercaţi să vă încadraţi în buget. Vă puteţi sfătui cu o rudă sau un prieten apropiat.

Balanţă

În ultimul timp, Balanţele au fost limitate de asociaţi, parteneri sau familie, cum, când sau ce să facă. Este momentul să vă gândiţi ce vreţi şi să aveţi grijă de dorinţele voastre. Ţineţi capul sus, vorbiţi clar, deschis, oferind argumentele potrivite.

Scorpion

Scorpionii se pot simţi copleşiţi de responsabilităţile de la job în această zi, aşa că singura manieră prin care pot finaliza totul este să îşi pună la punct agenda şi să nu se abată de la lista cu responsabilităţi. Fiţi responsabili, iar şefii voştri vor aprecia munca şi dedicarea de care daţi dovadă.

Săgetător

Săgetătorii sunt îngrijoraţi în privinţa banilor în această perioadă. Poate fi vorba de obligaţiile financiare sau de un job prost plătit. Fiţi receptivi la noile propuneri şi să nu vă fie frică de schimbare. Aţi putea primi o ofertă benefică pentru viitorul vostru, din punct e vedere financiare.

Capricorn

Este o zi în care nativii Capricorni fac alegeri legate de carieră sau de studii. Puteţi începe un curs sau să vă angajaţi într-un domeniu care vă pasionează de ceva timp. Orientaţi-vă spre lucrurile care vă fac plăcere şi categoric nu veţi regreta.

Vărsător

Pentru cei aflaţi sub semnul zodiacal al Vărsătorilor vibraţia acestei zile are un impact mare asupra subconştientului, aşa că mare grijă la ce vă gândiţi. N-are rost să vă frământaţi îndelung pentru chestiuni de problematică minoră. Intuiţia vă ajută să lucraţi cu oamenii şi să le înţelegeţi nevoile şi dorinţele.

Peşti

Nativii Peşti au parte de revelaţii privind persoanele care îi înconjoară. Va fi simplu să vedeţi cine sunt adevăraţii prieteni, mai greu să îi eliminaţi. Aveţi curajul de a vă elibera de influenţele negative din viaţa voastră, oricât de greu ar putea părea. Vă veţi simţi mult mai bine ulterior.

Populare

Recomandări

VIDEO/ Atac într-un parc din Franța. Mai mulți copii, înjunghiați

Un bărbat de origine siriană a atacat, cu cuțitul,...

La volan, cu alcoolemie de 2,00 mg/l alcool pur în aerul expirat

Un bărbat, de 42 de ani, din comuna Scaești,...

„Victor Brauner 120”, lansare la Casa de Cultură

Craiovenii sunt invitați la lansarea volumului „Victor Brauner...

Actul sexual cu un minor sub 16 ani va fi considerat viol

Legea anti-viol a primit raport favorabil, miercuri, în comisia...