sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Maratonul vaccinării, pe stadionul Ion Oblemenco, din 10 până în 17 mai

Pe stadionul Ion Oblemenco va fi organizat un mare centru de vaccinare care va funcționa non-stop, timp de opt zile, sub deviza „Ia-ţi revanşa! Vaccinează-te!”.

Potrivit autorităților, evenimentul va începe pe 10 mai. În interiorul stadionului va fi amenajat un centru de vaccinare cu 10 fluxuri. Acesta va fi deschis non-stop, iar vaccinarea se va face fără programare.

„Doljul câştigă maratonul vaccinării pe stadionul Ion Oblemenco! Vino între 10 şi 17 mai 2021 pe arena emblemă a Olteniei, vaccinează-te şi ia-ţi revanşa! Doljenii sunt invitaţi să se vaccineze, 24 din 24 ore, începând cu 10 mai 2021, având la ei doar cartea de identitate, la centrul special ce urmează a fi deschis în incinta Stadionului Ion Oblemenco. Timp de opt zile, până pe 17 mai 2021, inclusiv, toţi locuitorii judeţului Dolj şi nu numai sunt aşteptaţi să se vaccineze cu dozadelibertate de la Pfizer/BioNTech la cele 10 fluxuri noi înfiinţate”, au anunțat reprezentanții Prefecturii Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Campania „Ia-ţi revanşa! Vaccinează-te!” este realizată în baza unui parteneriat între autoritățile locale, reprezentanții unor universități și asociații și Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Politica